Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Onderwijszaal REC Gs.05 is onlangs voorzien van een hagelnieuwe audiovisuele installatie: een scherm dat gebruikt kan worden als traditioneel projectiescherm en tevens als whiteboard waarop geschreven kan worden. Twee in één dus.

Daarbij zorgt een speciaal gematteerde laag op het bord voor aanzienlijk minder ‘ruis’ als gevolg van lichtreflectie en wordt er gebruik gemaakt van een duurzame laserprojector (in plaats van een traditionele beamer met beamerlamp). Dit resulteert in een zeer gebruiksvriendelijke, veelzijdige en vrijwel onderhoudsvrije oplossing.

Docenten en studenten kunnen op deze manier iedere les optimaal profiteren van levendige (en live) content op het scherm.

Ambassadeursprogramma

Bureau Onderwijs Logistiek realiseerde de nieuwe oplossing in samenspel met Mk2/Kinly, Epson Nederland en Smit Visual. Als onderdeel van  hun ambassadeursprogramma hebben genoemde organisaties de installatie ter beschikking gesteld aan de UvA. Het betreft een samenwerking waar alle partijen van kunnen profiteren. De UvA neemt daarbij een actieve rol aan als ambassadeur van de gezamenlijke oplossing van Epson en Smit Visual.  

Als ambassadeur zorgt de UvA voor feedback over het nieuwe projectiescherm en de ervaring ermee in onderwijszaal REC Gs.05 en stelt Epson en Smit Visual in staat het product nog verder te verbeteren.

Feedback van harte welkom!

Was jij in onderwijszaal REC Gs.05 en heb je kennis mogen maken met dit nieuwe projectiescherm? Laat weten wat jouw ervaring was via een e-mail aan René Nuhaan: r.j.nuhaan@uva.nl