Uit de tussentijdse opkomstcijfers na de derde reminder blijkt dat op het Amsterdam University College relatief het grootste aantal studenten de enquête heeft ingevuld, namelijk 29,5 procent (betreft UvA-geregistreerde studenten).

Het AUC wordt gevolgd door het AMC waar de opkomst op 26,2 procent ligt. In het overzicht hieronder is het opkomstpercentage voor alle faculteiten te zien.

Faculteit Opkomstpercentage 2019 na derde reminder
ACTA 12,8%
AUC 29,5%
FdR 20,7%
FEB 13,6%
FGw 15,3%
FMG 19,3%
FNWI 21,5%
AMC 26,2%
Totaal 18,7%

Reminder

De NSE loopt nog tot en met  24 maart. Tussen woensdag 20 en vrijdag 22 maart wordt de laatste oproep verstuurd aan alle UvA-studenten die de enquête dan nog niet hebben ingevuld.

Over de NSE

De NSE is een landelijk onderzoek waarin jaarlijks tienduizenden studenten hun mening geven over hun studie. De resultaten van de enquête maken duidelijk welke zaken de UvA kan verbeteren.

Daarnaast worden de resultaten van de enquête gebruikt voor voorlichting aan aankomende studenten en landelijke rankings.