Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Vind je weg en zie waar het druk is in de UvA-gebouwen. Dit kan via www.uva.nl/spacefinder

Wil je een projectruimte reserveren? Ben je op zoek naar een vrije studieplek? De dichtstbijzijnde printer of koffiecorner? Studenten en medewerkers reserveren via www.uva.nl/spacefinder (nieuw venster) projectruimtes en vinden er hun weg in de UvA gebouwen. Bovendien toont Spacefinder waar het rustig of druk is in de gebouwen.

Hoe werkt het?

  • Ga naar www.uva.nl/spacefinder (nieuw venster). Let op: gebruik je nog steeds de link http://uva.mapiq,net? Deze blijft gewoon in werking.
  • Selecteer het gebouw. Klik de ruimte aan waar je naartoe wilt. Dit kan direct in de plattegrond of via het menu. Bijvoorbeeld op Education places, project rooms. Selecteer de ruimte en klik op Show the route. Hier kun je kiezen tussen de route met of zonder trap. De route wordt altijd aangegeven vanaf de entree.
  • Ben je op zoek naar een printer of naar andere faciliteiten? Klik in het menu op Facilities. Hier vind je ook zaken zoals eten en drinken en toiletten.

Ruimte reserveren en een studieplek vinden.

Waar is het rustig of druk? Check de heatmap

Naast de mogelijkheid om de weg te vinden, kun je in de gebouwen  ook zien hoe druk en rustig het is op de plattegronden via de zogenaamde’ heatmap’. Deze functie is alleen beschikbaar in de desktopversie van je browser, op je mobiele telefoon kun je het dus alleen bekijken als je de desktopversie instelt op je mobiel. In de toekomst volgt heatmap ook voor de mobiele versie.

  • Ga naar www.uva.nl/spacefinder (nieuw venster)
  • Klik op de pagina van het betreffende gebouw.
  • Klik links een verdieping aan.
  • Klik links onderin het scherm op het icoon Occupancy. De drukte wordt weergegeven op basis van kleuren: rood is druk, blauw is rustig.

Voorkeursbrowsers Mapiq: Chrome, Safari en Firefox.

FNWI touchtable

Op de eerste etage van Science Park 904, in de centrale hal, vind je een zogenaamde Spacefinder kiosk: een PC met een horizontaal aanraak-beeldscherm waarop permanent de applicatie draait. Hierop kan het 3D overzicht van het gebouw worden opgevraagd, en kan de huidige drukte worden getoond. Eventueel reserveren van een ruimte moet je op je eigen apparaat doen, omdat je op de kiosk niet inlogt.

Vragen?

Neem contact op met de Servicedesk van Facility Services, via tel. 020 525 1403 of e-mail servicedesk-fs@uva.nl.