De UvA streeft ernaar een plek te zijn waar studenten en medewerkers zich thuis voelen, ongeacht hun achtergrond. We willen dat iedereen zich bij de UvA kan ontplooien uitgaande van de eigen unieke persoonlijkheid, achtergrond en talenten.

Om dit te ondersteunen heeft het College van Bestuur het initiatief genomen tot het opstellen van een UvA-breed kader voor diversiteitsbeleid. Het College betrekt graag de universitaire gemeenschap om te komen tot aanvullingen en verdere invulling hiervan.

Op het platform ‘Denk mee met de UvA’ vind je meer informatie en heb je de gelegenheid je reactie te geven op de geformuleerde uitgangpunten en voorstellen, en om suggesties te doen. De definitieve vaststelling van het beleid is beoogd vóór de zomer van 2019. Om te reageren op onderwerpen op ‘Denk mee met de UvA’ moet je je eerst aanmelden.

Voor de eerste keer reageren via ‘Denk mee’? Registreer je dan via deze pagina van denkmee.uva.nl.

Ben je al geregistreerd? Ga dan naar de inlogpagina van denkmee.uva.nl.

Uitleg over 'Denk mee'? Download deze korte handleiding: