EN uva.nl

Hoe ontwikkelt een stad zich? En welke actieve rol kun je daar zelf in spelen? Waar ligt de grens tussen mens en robot? En kunnen we complexe problemen nog wel benaderen vanuit traditionele academische methoden? Het aanbod interdisciplinaire vakken in het tweede semester biedt een verscheidenheid aan thema’s en daagt je uit om te breken met de status quo. Zoals bij het vak ‘Radical Imagination’ waar je wordt gevraagd de grenzen van je verbeelding op te zoeken met hulp van kunstenaars. Of wil je je onderdompelen in een breed spectrum aan kennis binnen een bepaald thema? Dan kun je kiezen voor vakken zoals ‘India’ en ‘Science and life of Albert Einstein’.

Het Instituut voor Interdisciplinaire Studies (IIS) heeft elk semester een divers aanbod aan interdisciplinaire keuzevakken. Aankomend semester staan op het programma:

De colleges zijn toegankelijk voor:

• Alle studenten van de UvA, ongeacht academische achtergrond;
  • ​Studenten van andere onderwijsinstellingen (bijvakstudenten)

Inschrijven en meer informatie

De inschrijving is geopend. Meld je nu aan!