Wil je graag een concert bijwonen van het UvA-orkest J.Pzn Sweelinck, dat bestaat uit zo’n 80 studenten? Meld je dan aan voor de verloting van 25x 2 kaartjes onder ingeschreven UvA-studenten.

Het UvA-orkest J. Pzn. Sweelinck geeft maandag 3 december een concert in de Dominicuskerk in Amsterdam, vlakbij Amsterdam Centraal Station. Wil jij aanwezig zijn bij dit doorgaans ‘uitverkochte’ concert? Meld je dan z.s.m. aan voor de loting!

Programma

Het Sweelinckorkest is het oudste symfonieorkest van Amsterdam en heeft zich geprofileerd als een vernieuwend studentenorkest van hoog niveau. Onder leiding van de Zwitserse dirigent Konradin Herzog spelen zij op 3 december de volgende stukken:

• Jean Sibelius – Ouverture uit ‘The Tempest’, en ‘Pohjola’s Dochter’
  • Maurice Ravel – ‘Shéhérazade’ voor sopraan en orkest

Pauze met koffie/thee/koek

• Kaija Saariaho – ‘Quatre instants’ voor sopraan en orkest
  • Claude Debussy - ‘La Mer’

Dit jaar speelt het Sweelinckorkest twee stukken met sopraan, die rol wordt vervuld door Iris van Wijnen.

Het concert begint om 20.15 uur, de Dominicuskerk is vanaf 19.30 uur toegankelijk.

Verloting van kaarten

De UvA mag 25 x 2 kaarten verloten onder ingeschreven UvA-studenten. Je kunt je aanmelden voor de loting t/m zondag 25 november, via het aanmeldformulier. Uiterlijk woensdag 28 november ontvang je bericht of je kaarten hebt gewonnen.