Het College van Bestuur van de UvA zoekt een nieuwe studentassessor voor de periode van januari 2019 tot januari 2020. Wil jij graag bestuurlijke ervaring opdoen op het hoogste niveau? Mis deze kans dan niet.

Studentassessor: Verdedig jij de stem van studenten?

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als studentassessor woon je de CvB-vergaderingen bij en adviseer je het CvB vanuit jouw perspectief als student.  Je onderhoudt een nauw contact met studenten binnen en buiten de medezeggenschap. De focus ligt daarbij op onderwijs- en studentgerelateerde onderwerpen. Het gaat om een functie van 32 uur per week en de vergoeding bedraagt € 1958 bruto per maand bij fulltime dienstverband.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de vacature, de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure vind je via onderstaande link. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de huidige studentassessor, Moataz Rageb, op telefoonnummer +31-0618228612.

Lijkt het jou leuk om vanaf januari de nieuwe studentassessor te zijn? Solliciteer dan voor 4 november 2018.