Chief Diversity Officer Anne de Graaf heeft een blog gepubliceerd waarin ze schrijft over haar werkzaamheden. In haar blog legt Anne de Graaf uit waar zij en haar team zich het afgelopen jaar voor hebben ingezet en wat ze concreet hebben bereikt. Zo benoemt ze de diversiteitsworkshops die ontwikkeld en gegeven zijn, de aanstelling van diversity officers voor elke UvA-faculteit en een boek waarin best practices van diversiteitsbeleid van andere universiteiten zijn verzameld. Ook worden aandachtspunten voor het nieuwe academische jaar benoemd en toegelicht.

Meedenken over diversiteit? Kom eens langs!

Met ingang van 17 september 2018 heeft het diversiteitsteam een eigen vaste plek in het Maagdenhuis (kamers HB 0.01 en HB 0.05). Eenieder die iets wil bespreken of vragen op het gebied van diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusive is hier van harte welkom.

Sinds november 2017 is Anne de Graaf aangesteld als Chief Diversity Officer van de UvA. Samen met het Chief Diversity Officer-team (CDO-team) zet zij zich in om de UvA meer gelijkwaardig, inclusief en divers te maken. De kamers van het Chief Diversity Officer-team zijn niet voltijds bemenst. Hier vind je een schema van de beschikbaarheid van de teamleden.

Wil je een afspraak maken om langs te komen? Stuur dan een mailtje naar: diversity@uva.nl.