Op 7 en 8 november bezoekt een panel van de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO) de Universiteit van Amsterdam in het kader van de Instellingstoets Kwaliteitszorg. Het panel gaat beoordelen of het interne kwaliteitszorgsysteem in samenhang met de kwaliteitscultuur verzekert dat de eigen visie op goed onderwijs wordt gerealiseerd.

Tijdens het bezoek voert het panel gesprekken met docenten, studenten, bestuurders en andere betrokkenen over de onderwijsvisie, het onderwijsbeleid en de kwaliteitszorg van de Universiteit van Amsterdam.

In het programma is ook een open spreekuur opgenomen. Dit vindt plaats op woensdag 7 november 2018 van 19.15 tot 20.15 uur. Studenten en personeelsleden krijgen hiermee de gelegenheid om de eigen visie op de kwaliteitszorg van de Universiteit van Amsterdam in vertrouwen naar voren te brengen. Dit gesprek vindt plaats in zaal Studio III in Hotel Arena, ’s-Gravesandestraat 55 te Amsterdam.

Indien je graag met het panel wilt spreken, kun je je uiterlijk woensdag 17 oktober 2018 melden bij de secretaris van het panel. Dit is Suzanne den Tuinder, s.dentuinder@odion-onderzoek.nl. Vermeld in je communicatie duidelijk je naam en functie, je opleiding of dienst/afdeling en (kort) het onderwerp dat je wilt aansnijden. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Het gesprek neemt maximaal 10 minuten in beslag. Je ontvangt op 29 oktober 2018 een bevestiging met vermelding van het tijdstip waarop het gesprek zal doorgaan.