Vind een vrije studieplek, reserveer je projectruimte en vind de weg in het gebouw. Dit kan in Spacefinder.

Reserveren projectruimte en zelfstudieruimte
Vanaf 3 september reserveer je op het Science Park in de gebouwen ABCD zelfstudieruimtes (individueel) en projectruimtes  via www.uva.nl/spacefinder.

Vind de weg
Ook kun je Spacefinder gebruiken om de weg te vinden in de gebouwen ABCD en in gebouw G. Je vindt er de dichtstbijzijnde printers, toiletten, koffiecorners en de collegezalen.

Hoe werkt het?
Ga naar www.uva.nl/spacefinder. Log in met je UvAnetID.

In de toekomst
Het systeem wordt de komende tijd verder uitgebreid. Zo komen er in de toekomst nieuwe functionaliteiten bij zoals het weergeven van de drukte in de gebouwen.

Vragen?
Neem contact op met de Servicedesk van Facility Services,  via tel. 020 525 1403 of e-mail servicedesk-fs@uva.nl.