Vanaf collegejaar 2019-2020 wordt het aanbod aan collegezalen op de Roeterseiland campus uitgebreid met een flexibel onderwijsgebouw. Op maandag 18 juni organiseert de Universiteit van Amsterdam een bijeenkomst voor studenten in REC A1.02 van 16.30 – 17.30 uur.

Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod, waarom een nieuw onderwijsgebouw op de Roeterseilandcampus, keuze van de locatie, schets van het gebouw en een globale planning.

Wil je er bij zijn, heb je vragen en/of goede ideeën meld je aan voor donderdag 14 juni door een mail te sturen naar huisvestingsontwikkeling@uva.nl

Kun je er niet bij zijn of heb je nu al vragen neem dan contact op met de heer Arthur Dijkhuizen, programmamanager Roeterseilandcampus: A.F.W.Dijkhuizen@uva.nl.

NB. De informatiebijeenkomst wordt gehouden in het Nederlands.