Samen met je medestudenten het collegejaar feestelijk afsluiten? Kom naar het SummerFest Roeterseiland op donderdag 21 juni en geniet van een geweldig en gevarieerd programma.

Zomerfestival REC 2016

Line-up

16:30-19:00 DJ Consequincy
19:00-20:00 Faculty Band
20:00-21:00 The Ish
En verder: silent disco, karaoke, food trucks, 30m lange stormbaan

Laat je medestudenten weten dat je komt via het Facebook-event SummerFest REC.

Alcohol drinken? Neem je legitimatie mee

Op het festivalterrein zijn muntjes te koop waarmee je eten en drinken kunt kopen. Wil je alcohol kopen? Neem je legitimatie mee.

Voor wie?

Alle studenten en medewerkers van de faculteiten Maatschappij- en Gedragswetenschappen (FMG), Economie en Bedrijfskunde (EB) Rechtsgeleerdheid (FdR) en Politics, Psychology, Law and Economy (PPLE) zijn van harte uitgenodigd.