Heb je recentelijk je bacheloronderzoek afgerond of verwacht je dit binnenkort te doen? Schrijf je dan in voor de Student Research Conference (SRC), presenteer je onderzoek aan een breed publiek en maak kans op een mooie geldprijs. Deadline voor inschrijven is 29 juli 2018.

Student Research Conference

De Student Research Conference (SRC) is een jaarlijkse conferentie waarop Nederlandse en Vlaamse studenten (hbo en wo) de kans krijgen om hun bacheloronderzoek aan een breed publiek te presenteren en ervaring op te doen met academische conferenties. De ingezonden papers worden gereviewd door een commissie van 40 tot 60 hoogleraren, universitair hoofddocenten en lectoren. Dit jaar vindt de SRC plaats op 9 november 2018 aan de Radboud Universiteithet Leiden University College in Den Haag Nijmegen.

Publicatie in e-journal

Studenten die deelnemen maken kans op één van verschillende hoofdprijzen van €1.000,- of publicatie van hun onderzoek in een e-journal. Meer informatie en inschrijven kan via de website.