Op 5 april is het platform Startup and Running gelanceerd. Op dit platform kunnen UvA studenten die een bedrijf willen beginnen binnen de mentorpool van Startup and Running een mentor zoeken die bij hen past.

Omdat het vinden van een ervaren mentor best lastig kan zijn, is de Mentor Matching-tool Startup and Running ontwikkeld. Het kunnen reflecteren met een ervaren ondernemer helpt om de juiste beslissingen te nemen.

Ook in een meer volwassen fase van een bedrijf kan een mentor bijzonder waardevol zijn. De mentoren zijn zelf ervaren ondernemers die de startende ondernemers in de diverse fasen van hun bedrijf kunnen adviseren.

Naast het vinden van een mentor, kunnen studenten op het platform Start Up and Running ook  co-founders zoeken en exposure voor hun bedrijf genereren.