De stichting Amarna stelt € 5.000,- ter beschikking voor de organisatie van een evenement door en voor studenten. Dit kan bijvoorbeeld een lezing, debat, theaterstuk, concert of expositie zijn.

Jaarverslag Studenten Services 2014 - Studentenpsychologen

Amarna heeft sinds 1975 vele projecten door en voor UvA-studenten financieel ondersteund. Dit is de laatste kans voor UvA-studenten om een financiële bijdrage te ontvangen van de Stichting Amarna.

Stuur het voorstel in vóór 31 mei 2018

Tot 31 mei 2018 kan een Nederlandstalig voorstel worden ingediend door een plan met begroting te mailen naar stichtingamarna@gmail.com. Voeg hierbij de cv’s van de organisatoren en, indien van toepassing, een beschrijving van de organisatie.

Criteria

Het bestuur van Amarna beslist aan welk voorstel het geld wordt toegekend en hanteert daarbij de volgende criteria:

• Organisatie door Amsterdamse studenten
  • Bereik van een groot aantal Amsterdamse studenten
  • Maatschappelijke relevantie
  • Haalbaarheid

Amarna zal hoofdsponsor zijn van het evenement en de naam Amarna zal worden genoemd in alle communicatie.