Studenten en medewerkers van instituten en afdelingen op de Roeterseilandcampus en het Science Park worden van harte uitgenodigd om op vrijdag 25 mei mee te doen aan de 59e editie van Roeterseiland-voetbaltoernooi.

Een team bestaat uit maximaal 10 medewerkers en/of studenten. De kosten bedragen €100,- per team (inclusief lunch en drie drankjes). Aansluitend op het toernooi is er een barbecue; de kosten hiervoor bedragen €7,50 per persoon.

Meer informatie en inschrijven

Meedoen? Vul het inschrijfformulier in en mail het naar de organisatie. Voor meer informatie kun je terecht op de Facebookpagina van het toernooi.

Locatie

Het toernooi wordt gehouden bij Voetbalclub T.O.S. Actief op Sportpark Middenmeer, Radioweg 63.