De werkgroep Sterke Medezeggenschap heeft een adviesrapport opgesteld. In aanloop naar de medezeggenschapsverkiezingen grijpt de werkgroep dit moment graag aan om het rapport te presenteren en het interne gesprek over sterke medezeggenschap voort te zetten. Iedereen die de goede werking van medezeggenschap een warm hart toedraagt, is van harte welkom om de bijeenkomst op dinsdag 20 februari bij te wonen.

Startbijeenkomst herziening allocatiemodel
Foto: Suzanne Blanchard

De werkgroep Sterke Medezeggenschap, in 2017 ingesteld naar aanleiding van het rapport van de Commissie Democratisering en Decentralisering, heeft een adviesrapport opgesteld. In aanloop naar de verkiezingen voor de studentenraden en ondernemingsraden grijpt de werkgroep dit moment graag aan om van gedachten te wisselen met de centrale en decentrale medezeggenschapsraden, studieverenigingen, studentenpartijen en iedereen die de goede werking van medezeggenschap een warm hart toedraagt.

Programma

De bijeenkomst begint met een korte inleiding door Geert ten Dam, voorzitter van de werkgroep. Daarna volgt een panelgesprek ingestoken op de in het rapport benoemde thema’s rondom sterke medezeggenschap: het belang van sterke medezeggenschap, de aantrekkelijkheid van deelname, het aangesloten zijn op de UvA, en de afspiegeling van de UvA-gemeenschap. Na een korte introductie door een van de werkgroepleden op een van de vier thema’s, volgt telkens een gesprek tussen de panelleden over onderwerpen die aan dit thema raken. Tijdens het panelgesprek is ruimte voor interactie met aanwezigen in de zaal.

Praktische informatie

De presentatie vindt plaats op dinsdag 20 februari, van 16.30 tot 17.30 uur (met aansluitend borrel tot 18.00 uur). Locatie: VOX-POP, Binnengasthuisstraat 9 (BG3).

Aanmelden (wordt op prijs gesteld, niet verplicht) via e-mail: congres@uva.nl, o.v.v. ‘Presentatie 20 februari’.

BG 3

Ruimte Locatie