Maak kans op € 10.000 met een innovatief idee met commerciële en maatschappelijke relevantie. Ding mee naar de Amsterdam Science & Innovation Award 2018. Voor onderzoekers, medewerkers en studenten van de Amsterdamse universiteiten en hogescholen, academische ziekenhuizen en publieke onderzoekscentra.

Deelname aan de Amsterdam Science & Innovation Award is een uitstekende gelegenheid om een idee verder uit te werken en de impact ervan te onderzoeken. De jury zal letten op innovativiteit, uitvoerbaarheid en vervulling van een marktbehoefte.

Begeleiding

Als je je idee vóór vrijdag 9 Maart aanmeldt kan je gebruik maken van de begeleiding van het IXA team van business developers. Zij kunnen je helpen je idee te vertalen naar een duidelijk en gedegen voorstel.

Deelnemers die doorgaan naar de finale krijgen ter voorbereiding op de finale een professionele pitchtraining.