Het College van Bestuur van de UvA zoekt een nieuwe studentassessor voor de periode van januari 2018 tot januari 2019. Wil jij graag bestuurlijke ervaring op doen op het hoogste niveau en de stem van de studenten vertegenwoordigen? Mis deze kans dan niet.

Studentassessor: Verdedig jij de stem van studenten?

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als studentassessor ben je de schakel tussen de studentengemeenschap en het College van Bestuur. Je onderhoudt een nauw contact met studenten binnen en buiten de medezeggenschap, ook om genomen besluiten toe te lichten. Je focust je vooral op onderwijs- en studentgerelateerde onderwerpen, waarbij jij voorgenomen besluiten vanuit de studentengemeenschap bekijkt en het CvB adviseert. Het gaat om een functie van 32 uur per week en de vergoeding bedraagt € 1958 bruto per maand bij fulltime dienstverband.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de vacature, de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure vind je via onderstaande link. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met de huidige studentassessor, Linda van Exter, op telefoonnummer 0655805802. Lijkt het jou leuk om vanaf januari de nieuwe studentassessor te zijn? Solliciteer dan voor 3 november 2017.