Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Op de Canon Portal kun je onder meer terecht voor het opwaarderen van je printtegoed op je collegekaart en voor het instellen van de printer. De Canon Portal is vanaf heden vernieuwd!

UvA-printer

Hoe stel ik de printer in op mijn eigen laptop?

Je installeert eenmalig de Canon Internet printer via uva.canon.nl. Onder het tabblad ‘Print’ > ‘Printer installeren’ vind je de instructies voor jouw besturingssysteem. Is de printer geïnstalleerd? Dan kun je vanuit elke applicatie (bijv. Word of Excel) direct printen.

Nieuwe mogelijkheden

  • Lukt de installatie niet? Een andere optie is om jouw bestand te uploaden via de Canon Portal en vervolgens uit te printen. Dit kan ook vanaf je tablet of smartphone met lokale bestanden of bestanden uit de cloud (Google Drive, Dropbox).
  • Heb je een vraag over printen? Het antwoord vind je gemakkelijk via het Help Center. Kom je er niet uit? Dan biedt de live-chat je vast en zeker een uitkomst.

Meer informatie en contact

Algemene informatie over printen vind je in de A-Z-lijst > Printen, kopiëren en scannen. Voor instructies, antwoorden op veelgestelde vragen en andere hulp ga je naar uva.canon.nl. Storingen kun je melden bij de baliemedewerkers van de studiecentra.