UvA Grassroots biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige en laagdrempelige manier jouw idee tot uitvoering te brengen. Diverse docenten en studenten gingen je al voor!

Afbeelding Grassroots

Zo ontwikkelde Denise van Diermen, samen met eerstejaarsstudenten van de opleiding Tandheelkunde aan de ACTA, digitale en interactieve studiehandleidingen. Een mooi voorbeeld van het toepassen van Blended Learning!

Voorwaarden

Om kans te maken op 1.000 euro om jouw idee uit te voeren moet het in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Het is direct inzetbaar in het onderwijs.
  • Je idee maakt gebruik van een ICT-toepassing.

Schrijf je nu in

Vrijdag 22 september om 13.00 uur is de deadline voor het inleveren van nieuwe ideeën. Meer informatie vind je op uva.nl/grassroots.