EN

Ben je nieuw in Amsterdam en heb je nog geen huisarts? Registreer je dan snel bij het aan de UvA gelieerde Bureau Studentenartsen.

Studentenartsen
Bureau Studentenartsen

Als student van de UvA kun je je bij Bureau Studentenartsen laten behandelen door huisartsen met specifieke kennis van het studentenleven. Je kunt er terecht als je ziek bent, niet lekker in je vel zit, zorgen hebt over je gezondheid of een recept, onderzoek of vaccinatie nodig hebt.

De studentenartsen werken samen met de Huisartsen Oude Turfmarkt. Tijdens je hele studie (en meestal ook daarna) kun je ingeschreven zijn bij Bureau Studentenartsen, waar je ook in Amsterdam woont. En als je verhuist, hoef je geen nieuwe huisarts te zoeken.