Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Dien vóór 16 juli je bacheloronderzoek in bij de beoordelingscommissie van de Student Research Conference 2017 en maak kans op een publicatie in een e-journal en diverse prijzen.

Dien je bacheloronderzoek in op de website van de Student Research Conference.

Prijzen

Studenten die deelnemen maken kans op één van verschillende hoofdprijzen variërend van 500 tot 1000 euro. Alle geselecteerde onderzoeken worden gepubliceerd in een bundel en in SURE!, het open access e-journal van de SRC, en mogen worden gepresenteerd middels een workshop of posterpresentatie.

Student Research Conference

De jaarlijkse Student Research Conference (SRC), een initiatief van de VSNU, heeft tot doel undergraduate onderzoek in de schijnwerpers te zetten en het enthousiasme van studenten voor wetenschappelijk onderzoek aan te wakkeren en te vergroten. Studenten krijgen de kans hun bacheloronderzoek aan een breed publiek te presenteren en ervaring op te doen met academische conferenties. De SRC wordt ieder jaar mede georganiseerd door een andere universiteit. De conferentie zelf vindt dit jaar plaats op woensdag 15 november 2017 aan het University College Roosevelt (Middelburg).