UvA Grassroots biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige en laagdrempelige manier jouw idee tot uitvoering te brengen. Diverse docenten en studenten gingen je al voor!

Zo testen een docent en student een modulaire tool die zij willen koppelen aan de nieuwe digitale leeromgeving. En kunnen onderzoekers veldwerkgegevens veel gemakkelijker en nauwkeuriger verzamelen via een app, zelfs zonder netwerkverbinding!

Screenshot van de ESRI Collector App
Screenshot van de ESRI Collector App om veldwerkgegevens te verzamelen

Voorwaarden

Om kans te maken op 1.000 euro om jouw idee uit te voeren moet het in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Het is direct inzetbaar in het onderwijs.
  • Je idee maakt gebruik van een ICT-toepassing.

Schrijf je nu in

Vrijdag 22 september om 13.00 uur is de deadline voor het inleveren van nieuwe ideeën. Meer informatie vind je op uva.nl/grassroots.