Herinner jij je jouw eigen Intreeweek, de start van jouw Amsterdamse studententijd nog? Dit is de kans om die week opnieuw te beleven!

Zoals ieder jaar organiseert de Commissie Intree een geweldige Intreeweek voor alle nieuwe UvA-studenten. De Intreeweek 2017 begint op maandag 28 augustus en duurt tot en met vrijdag 1 september. Tijdens deze week maken de studenten kennis met de stad Amsterdam, de universiteit en het studentenleven. Om alle nieuwe studenten welkom te heten in onze mooie stad hebben wij jouw hulp nodig!

We zijn op zoek naar enthousiaste crewleden en begeleiders.

Crewlid

Tijdens de week hebben we vrijwilligers nodig die één of meerdere dagdelen kunnen helpen met de organisatie van verschillende evenementen. In ruil voor een crewdienst (4 uurtjes) krijg jij gratis toegang tot PlankGas en/of het Eindfeest! Je kunt je aanmelden via de website.

Begeleider

Wat zijn alle eerstejaars zonder een mentorpapa of -mama die de fijne kneepjes van het studentenleven al kennen? Ken jij Amsterdam op je duimpje en lijkt het jou het leuk nieuwe studenten welkom te heten in de stad? Word dan begeleider! Vanzelfsprekend krijg je toegang tot alle evenementen en geniet je ook van de lunch en het avondeten. Je kunt je in koppels aanmelden op onze website. Ook kun je hier aangeven op welke begeleiderdag je aanwezig kan zijn:

• 9 juni (VOL)
  • 21 juni (Engelstalig)
  • 8 augustus
  • 16 augustus 2017

De begeleiderdagen vinden plaats in het CREA gebouw op de Roeterseilandcampus.

Wij hopen je te zien tijdens Intreeweek 2017!