Heb jij ideeën over hoe het onderwijs van de UvA zich de komende jaren moet ontwikkelen? Weet jij hoe de UvA Onderwijsdag er in 2018 uit moet zien? Laat je visie dan achter op het interactieve platform ‘Denk mee’.

Tot en met vrijdag 21 juli worden alle UvA-medewerkers en –studenten uitgenodigd om mee te denken over de geactualiseerde onderwijsvisie.

De belangrijkste vraag waar de onderwijsvisie een antwoord op geeft is: Wat voor universiteit willen we anno 2017 zijn en hoe geven we dit vorm?

In de geactualiseerde onderwijsvisie zet de UvA in op de verdere aanscherping en concretisering van de uitgangspunten voor het onderwijsbeleid uit 2012. Hiervoor is een uitgebreide consultatieronde gehouden binnen de UvA-gemeenschap aan de hand van actuele dilemma’s in het hoger onderwijs.

Na de consultatieperiode over de geactualiseerde onderwijsvisie worden de opmerkingen, suggesties en vragen bekeken en zal een terugkoppeling worden gegeven wat er met de reacties gedaan is of zal worden.