Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Op de Binnenstadscampus, op het UvA-pand op de hoek van de Binnengasthuisstraat en de Nieuwe Doelenstraat, is een muurschildering te zien. Deze muurschildering heeft in de loop der jaren verschillende nieuwe lagen ('tags') gekregen. Een kunstenaarscollectief heeft contact gezocht met de UvA of zij hier een nieuwe schildering mogen maken. Het thema van de nieuwe schildering is 'verleden, heden en toekomst' van het Binnengasthuisterrein.

Bewoners (met zicht op de muur) hebben hier vanuit de UvA een buurtbericht over ontvangen, en konden mee te denken over de inhoud en ideeën aanleveren. 

Voortgang

Inmiddels is, vanwege organisatorische redenen, duidelijk geworden dat aanvang in week 19 niet haalbaar is. Indien de nieuwe muurschildering alsnog op een later moment wordt aangebracht, wordt daar op de website campus.uva.nl/nieuws een nieuw bericht over geplaatst.

Bijkomend voordeel is dat er door deze vertraging wel nieuwe gelegenheid ontstaat (extra) ideeën aan te leveren. Heb je een inhoudelijke suggestie waar de kunstenaars zich door kunnen laten inspireren in hun verbeelding van verleden, heden en toekomst van het Binnengasthuisterrein? Mail deze dan naar huisvestingsontwikkeling@uva.nl.