Van woensdag 10 tot en met dinsdag 16 mei zijn de studentenraadverkiezingen 2017. Breng vandaag nog je stem uit!

Studentenraadverkiezingen 2017

Je stemt op een kandidaat van de Centrale Studententenraad en op een kandidaat van de faculteit waar je studeert. Stemmen gebeurt elektronisch. Alle kiesgerechtigde studenten hebben woensdag 10 mei per e-mail hun gepersonaliseerde stemoproep ontvangen.

Studentenraden

De studentenraden behartigen de belangen van studenten binnen de UvA. De jaarlijkse studentenraadverkiezingen zijn hét moment waarop studenten hun invloed binnen de UvA  kunnen laten gelden. Iedere faculteit heeft een studentenraad (FSR) en voor de hele UvA is er de Centrale Studentenraad (CSR). De FSR-en voeren overleg met de decaan van hun faculteit en de CSR met de Rector Magnificus van het College van Bestuur.