Maak kennis met het grote aanbod aan minors en ontdek welke minor bij jouw interesses en ambities past. Met een minor kun je je bachelorprogramma zelf vormgeven met meer verdieping of juist verbreding. Een minor kan je ook toegang geven tot een bepaalde master.

Minormarkt 2017

Op de UvA Minormarkt kun je langsgaan bij de standjes waar je docenten, studenten en studieadviseurs kunt spreken over de minors. Er zijn ook korte presentaties van verschillende minors en een informatieve ronde van het UvA Student Careers Centre over het kiezen van een minor.

• Datum en tijd: donderdag 20 april, 17.00 - 19.00 uur
  • Locatie: REC E (hal)