Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Vanaf eind april wordt er gewerkt aan de doorbraak van REC A naar REC BC. Deze werkzaamheden zullen duren tot einde oplevering: 30 juni 2017. Wat gaat er precies gebeuren in deze periode?

top

Maatregelen doorbraakwerkzaamheden

De ruimtes B0.20, B.069 en B0.68 op de begane grond zijn leeggemaakt, er worden stofschotten omheen geplaatst om het bouwgebied en gebruiksgebied te scheiden. Ruimte C1.09 op de eerste etage is, daar waar geen bestaande puien en deuren zijn, ook afgezet met stofschotten. De stilteruimte wordt verplaatst gezien de werkzaamheden die hier plaats moeten vinden; dit zal op de ruimte worden aangegeven met een verwijzing.

Hinder en calamiteiten

Doorbraakwerkzaamheden vinden alleen plaats vóór 09.00 uur ’s morgens, om de overlast voor studenten en medewerkers tot een minimum te beperken.

De veiligheid wordt gewaarborgd door passende beheersmaatregelen en ook de beveiliging is goed geïnformeerd. Gebruikers hebben tijdens de werkzaamheden geen toegang tot het bouwgebied.

Voorlopige planning

Wk 17-18

Maatregelen tegen stof op verdiepingen

Wk 17-18

Start werkzaamheden doorbraak REC A en REC BC

30 juni   

Einde werkzaamheden doorbraak REC A en REC BC

Meer informatie?

Hou voor meer informatie en nieuws met betrekking tot deze en andere werkzaamheden op de Roeterseilandcampus de website campus.uva.nl/roeterseiland in de gaten. Informatie over werkzaamheden is ook te vinden via de knop ‘Werk in uitvoering'.