Samen met lokale ondernemers, die wisselen over de verschillende campussen, verzorgt Cormet de eet- en drinkvoorzieningen binnen de UvA en HvA. Dat is voor de meesten van ons inmiddels geen nieuws meer. Maar hoe zit het dan met Enjoy Today? Waar staat dat voor, wat is het en voor wie?

Enjoy today

De wensen en voorkeuren van studenten en medewerkers zijn leidend. Luisteren naar de behoeften en hier zo snel als mogelijk op inspelen vormen de belangrijkste pijlers in het nieuwe concept. Daarom bouwt Facility Services aan een community  - als onderdeel van de nieuwe invulling van eten en drinken op de UvA en HvA.

Enjoy Today is het platform van de community bedoeld voor en door studenten en medewerkers van de UvA en HvA. Een (online) plek waar ervaringen en ideeën met betrekking tot het eten en drinken binnen de UvA en HvA met elkaar worden gedeeld. Met de intentie, uiteraard, waar mogelijk te blijven verbeteren op basis van ieders wensen!

Wil je meer informatie over het eten en drinken, wil je wat meer weten over die lokale ondernemer, ben je op zoek naar openingstijden of wil je iets vertellen of delen? www.enjoytoday.amsterdam