De stemperiode voor de UvA Docent van het Jaar-verkiezing wordt met twee dagen verlengd. Door de verschillende hardwarestoringen van vorige week was de nominatieapplicatie gedurende twee dagen niet beschikbaar.

Docent van het jaar 2017

Omdat het daarmee voor studenten onmogelijk was hun stem uit te brengen, wordt de stemperiode nu verlengd tot donderdag 2 maart middernacht. De verkiezing biedt studenten de kans om hun favoriete docent een blijk van waardering te geven door een persoonlijk bericht toe te voegen aan de nominatie.

Wat gebeurt er na het stemmen?

Wanneer de stemperiode ten einde komt, wordt voor iedere faculteit de balans opgemaakt. De faculteitswinnaars worden in het zonnetje gezet door de Centrale Studentenraad en de ASVA Studentenunie.

Vervolgens buigt een jury bestaande uit studenten van alle faculteiten zich over de vraag wie er met de titel Docent van het Jaar 2016/2017 vandoor gaat. De winnaar wordt later dit jaar bekend gemaakt en geëerd tijdens de opening van het nieuwe academische jaar.