Vanaf 16 maart start een raadplegingsperiode voor de locatie van de nieuwe Universiteitsbibliotheek (UB) in de Binnenstad. Een startbijeenkomst, tentoonstelling in VOX-POP, gesprek met de architecten en een online platform bieden de mogelijkheid om meer informatie in te winnen en je mening te delen.

Studenten met boeken in bibliotheek

Een startbijeenkomst, tentoonstelling in VOX-POP, gesprek met de architecten en een online platform bieden de mogelijkheid om meer informatie in te winnen en je mening te delen. Lees meer over de invulling van de raadplegingsperiode.