Voor welke docent kom je ’s ochtends vroeg met alle liefde naar de collegebanken? Welke docent inspireert en motiveert jou om het beste uit jezelf te halen? Zou je hem of haar dat weleens willen laten weten? Nomineer nu jouw favoriete docent.

Docent van het jaar 2017

Vanaf dinsdag 14 februari kun je twee weken lang jouw favoriete docent nomineren voor de prijs Docent van het Jaar 2016/2017. De verkiezing is een initiatief van de Centrale Studentenraad en de ASVA Studentenunie. Met dit initiatief vragen zij aandacht en waardering voor goed docentschap en goed onderwijs aan de UvA.

Wat gebeurt er na het stemmen?

Nadat je je stem hebt uitgebracht, wordt bij elke faculteit de balans opgemaakt. De faculteitswinnaars worden in het zonnetje gezet door de Centrale Studentenraad en de ASVA Studentenunie.

Vervolgens buigt een jury bestaande uit studenten van alle faculteiten zich over de vraag wie er met de titel Docent van het Jaar 2016/2017 vandoor gaat. De winnaar wordt later dit jaar bekend gemaakt en geëerd tijdens de opening van het nieuwe academische jaar.