Tot op heden zijn er 1.500 stemmen uitgebracht voor de UvA Docent van het Jaar verkiezing 2016/2017. De verkiezing staat dit jaar in het teken van Hart voor Onderwijs. De stemperiode begon daarom vorige week dinsdag 14 februari tijdens Valentijnsdag.

Docent van het jaar 2017

Je kunt tot en met dinsdag 28 februari nog je stem uitbrengen. De verkiezing jouw kans om je favoriete docent een blijk van waardering te geven door een persoonlijk bericht toe te voegen aan de nominatie.

Aantal stemmen per faculteit

Voor de verkiezing is een wegingsmechanisme ontwikkeld dat rekening houdt met factoren als het aantal studenten en docenten binnen de verschillende opleidingen aan de Universiteit van Amsterdam. Op basis daarvan komt er per faculteit een winnaar uit de bus. Hieronder zie je hoeveel studenten van welke faculteit hun stem hebben uitgebracht voor woensdag 22 februari 09.00 uur.

FEB 212
FGw 325
FMG 418
FNWI 303
FdR 242

Totaal

Wat gebeurt er na het stemmen?

Nadat jij je stem hebt uitgebracht, wordt voor iedere faculteit de balans opgemaakt. De faculteitswinnaars worden in het zonnetje gezet door de Centrale Studentenraad en de ASVA Studentenunie.

Vervolgens buigt een jury bestaande uit studenten van alle faculteiten zich over de vraag wie er met de titel Docent van het Jaar 2016/2017 vandoor gaat. De winnaar wordt later dit jaar bekend gemaakt en geëerd tijdens de opening van het nieuwe academische jaar