Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Het College van Bestuur heeft aan de medezeggenschapsorganen van UvA en HvA een aanvulling gegeven op de toelichting bij het voorgenomen besluit over de toekomst van de samenwerking.

Met deze aanvulling reageert het College op de vragen en punten van kritiek van de medezeggenschap van de UvA over de inrichting van de dienstverlening na de ontvlechting. De medezeggenschapsraden van UvA en HvA hebben daarnaast de volgende documenten ontvangen van het College van Bestuur: een organogram van de toekomstige situatie voor HvA en UvA, een concept samenwerkingsovereenkomst voor de gecombineerde diensten en de concept opdrachtformulering voor het uitvoeringsplan. In het uiteindelijke besluit wordt de ingangsdatum van 1 januari gewijzigd naar 1 maart 2017.

Het College vertrouwt erop dat de medezeggenschap van de UvA nu voldoende informatie heeft om tot een besluit te komen en voldoende duidelijkheid heeft gekregen over de blijvende betrokkenheid van de medezeggenschap bij de vervolgstappen.

De verwachting is dat de Gemeenschappelijke Vergadering (GV) van de UvA op 3 februari een standpunt inneemt. De medezeggenschap van de HvA (CMR) stemde in december 2016 al in met het voorgenomen besluit. 

Meer informatie?

Lees meer op uva.nl over de Samenwerking UvA-HvA.