UvA Grassroots biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige en laagdrempelige manier jouw idee tot uitvoering te brengen. Diverse docenten en studenten gingen je al voor!

Zo gaan studenten de mogelijkheden verkennen van augmented reality voor gebruik in het aardrijkskundeonderwijs en kunnen docenten met behulp van een tablet het uitwerken van formules beter laten zien in de collegezaal:

Voorwaarden

Om kans te maken op 1.000 euro om jouw idee uit te voeren moet het in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Het is direct inzetbaar in het onderwijs.
  • Je idee maakt gebruik van een ICT-toepassing.

Schrijf je snel in

Vrijdag 27 januari om 13.00 uur is de deadline voor het inleveren van nieuwe ideeën, dus schrijf je snel in via uva.nl/grassroots.