En wie bepaalt hoeveel zij daarvoor moeten betalen? Of welke diensten jij als student of medewerker kunt gebruiken? Hoe worden afspraken gemaakt over het dienstenpakket?

Deze en meer vragen werden afgelopen jaar vaak gesteld aan de afdeling Financiën, vooral bij de gesprekken over een nieuw Allocatiemodel. In deze animatiefilm krijg je een korte uitleg.

Animatiefilm 'Waarom betalen UvA-faculteiten voor interne dienstverlening?'

Financiële openheid

Meer openheid over het financieel beleid van de UvA is een van de punten uit het Tienpuntenplan. In dat kader geven we via animatiefilms en infographics inzicht in 3 financiële onderwerpen:

1. Hoe werkt het UvA-Allocatiemodel?
  2. Hoe werkt het UvA-Kostenmodel?
  3. Hoe werkt de financiering van de Huisvesting/ campusontwikkeling?

Begin 2017 volgen een 3e animatie en infographic over de financiering van de Huisvesting/ campusontwikkeling.