Vanaf 1 januari 2017 is Cormet de nieuwe partner in eten en drinken van de UvA en HvA. Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe concept. Daarom nu ook tijd voor een kleine update. Wat gebeurt er allemaal, hoe staan we er voor en wat mogen we verwachten in januari?

Nieuw aanbod in banqueting

Lokaal eten en drinken

Op donderdag 10 november verzamelden zo’n vijftig lokale ondernemers zich op de versmarkt aan de Jan van Galenstraat om zich te laten informeren over de mogelijkheden voor deelname in het nieuwe concept voor eten en drinken. Onder hen veel namen die genoemd zijn in de enquête die door bijna  5000 studenten en medewerkers werd ingevuld. In aansluiting op deze eerste kennismaking en informatie uitwisseling is Cormet als hoofdaannemer nu  in gesprek met de lokale ondernemers om, in gezamenlijkheid, uit te vinden of er voldoende basis is voor samenwerking en, zo ja, wat de specifieke mogelijkheden zijn voor de individuele ondernemer.

Wanneer deze gesprekken zijn afgerond, de handen zijn geschud, stellen we graag de verschillende aanbieders per locatie aan jullie voor.

De lekkerste koffie?

Met de komst van Cormet zal eveneens de koffie worden ‘vernieuwd’. Dinsdag 15 november testten we drie verschillende koffies. Studenten en medewerkers konden proeven en aangeven welke koffie het beste smaakt. ‘Uit Afrika of nee: Zuid-Amerka?’’Wat vind jij van de afdronk?’ ’Beetje bitter deze, maar zeker een goede oogst.’ Zo hoorden we onder andere tijdens de koffie smaaktest. En welke het nu gaat worden? Koffie A, B of C? De stemmen worden geteld. Zodra de uitslag bekend is, informeren we verder.

Banqueting

Cormet is als nieuwe partner vanaf januari ook aanbieder in banqueting en vergaderarrangementen. Om kennis te maken met het nieuwe assortiment en bestelsysteem van Cormet verzorgde onze nieuwe cateraar op dinsdag 15 november drie informatie- en proefsessies in het restaurant in de Leeuwenburg. De sessies werden druk bezocht en de eerste reacties waren bijzonder enthousiast. ‘Dit belooft wat.’

En ook

Nieuwe koffie, nieuwe keuzes in banqueting, het aanbod van lokale aanbieders: het is een greep uit alle activiteiten die thans plaatsvinden rondom het nieuwe concept eten en drinken. Zo liggen er bijvoorbeeld ook al meerdere schetsen voor inrichting van de verschillende locaties en vinden er gesprekken plaats voor een campus specifieke invulling.

Binnenkort weer een nieuwe update!

De lekkerste koffie?