Ga met elkaar in gesprek op woensdag 23 november en bereid je zo voor op de vragen in het raadgevend referendum over Democratie en Decentralisatie.

De discussiesessies beginnen met een plenair gedeelde waarin a.i. decaan Peter van Tienderen, Esther de Boer van de FSR en Piet Rodenburg van de OR een toelichting geven over het huidige besturingsmodel, wat het probleem is waarvoor een oplossing wordt gezocht en hoe studenten en medewerkers zich op het referendum kunnen voorbereiden. Vragensteller is Michel Haring.

Vervolgens kan iedereen deelnemen aan de discussies die aan een tiental statafels worden gehouden. Bedoeling van de discussies is dat studenten en medewerkers met elkaar over dit referendum in gesprek gaan.

Dit kan gaan over de inhoud van het eindrapport van de commissie (zie link hieronder), over de voorbeelden van de verschillende organisatiemodellen, over de vragen die in het referendum worden gesteld of over de gevolgen voor onderwijs en onderzoek die nieuwe organisatiestructuren met zich meebrengen.

Wanneer?

Woensdag 23 november van 12.00 – 13.00 uur

Waar?

In de centrale hal van het Science Park 904

Aanmelden?

Aanmelden is niet nodig. Studenten en medewerkers zijn van harte welkom om deel te nemen.