Het College van Bestuur van de UvA zoekt een nieuwe Studentassessor voor de periode van januari 2017 tot januari 2018. Wil jij graag bestuurlijke ervaring opdoen op het hoogste niveau? Misschien is deze functie dan iets voor jou.

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als studentassessor ben je de schakel tussen de studentengemeenschap en het College van Bestuur van de UvA. Je onderhoudt een nauw contact met studenten binnen en buiten de medezeggenschap, ook om genomen besluiten toe te lichten. Je focust je vooral op onderwijs- en studentgerelateerde onderwerpen, waarbij jij de studentenstem laat horen bij het CvB. Het gaat om een functie van 32 uur per week en de vergoeding bedraagt € 1.931 bruto per maand bij fulltime dienstverband.

Wil je meer weten?

Meer informatie over de vacature, de arbeidsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure vind je via onderstaande link. Voor vragen over de functie kun je contact op nemen met de huidige studentassessor, Lianne Schmidt, op telefoonnummer 020 525 2747. Lijkt het jou leuk om vanaf januari de nieuwe studentassessor te zijn? Solliciteer dan voor 11 november 2016.