Problemen met DUO? Onenigheid op je werk? Vervelend bericht van je huurbaas? Opgelet! Vanaf nu heb je een snelle, eenvoudige oplossing binnen handbereik.

Wat is Recht voor Studenten?

Recht voor Studenten verleent studenten gratis juridisch advies op verschillende rechtsgebieden. Wij lossen jouw probleem op, zodat je zorgeloos van je studentenleven kan genieten. En dat volledig gratis! Naast studenten helpen wij ook graag hun familieleden en anderen uit hun directe omgeving.

Wie zijn de medewerkers?

Al onze medewerkers zijn afkomstig van het prestigieuze Amsterdam Law Firm opleidingsprogramma van de UvA-bachelor Rechtsgeleerdheid en zijn daarom in staat je zo goed mogelijk te helpen. Terwijl wij jullie bijstaan bij juridische problemen, krijgen onze medewerkers de mogelijkheid om het geleerde direct in praktijk te brengen. Een win-win situatie dus!

En als wij jou niet kunnen helpen, dan helpen wij jou bij het vinden van de juiste persoon of instantie die dat wel kan.

Meer informatie en contact

Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.rechtvoorstudenten.nl, of mail naar contact@rechtvoorstudenten.nl.