Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

In de nu nog lege gangen en hallen op de 2e en 3e etage van gebouw B/C op het Roeterseiland zijn vanaf maart 2017 extra studie- en samenwerkplekken beschikbaar. Ook de sfeer en uitstraling van deze etages wordt meteen aangepakt. In totaal komen er straks ongeveer 225 studie- en samenwerkplekken bij.

De nieuwe studieplekken, samenwerkplekken en gezellige zitjes worden geplaatst in de open ruimtes in het midden van de gangen en aangrenzende hallen, in de buurt van de werkgroepzalen. In het ontwerp is ook veel aandacht voor meer kleur en levendigheid en de akoestiek, zodat de 2e en 3e etage straks ook prettige plekken worden om voor of na het college te blijven zitten. Ook aan het binnenklimaat wordt aandacht besteed. Bekijk de afbeelding voor een impressie.

Uitproberen

In de week van 10 oktober plaatsen we op de 3e etage alvast een proefopstelling met een paar tijdelijke studieplekken, om te kijken hoe de meubels het beste geplaatst kunnen worden. Zodat jij straks goed kunt studeren en anderen er ook nog steeds goed langs kunnen.

Schetsontwerp studieplekken REC

Plaatsen studieplekken

Nadat de proef met de studieplekken is afgerond zullen de daadwerkelijke studieplekken de komende maanden gefaseerd geplaatst worden. Voordat het meubilair komt moet er nog wel het een en ander verbouwd worden om de gangen geschikt te maken voor de nieuwe studieplekken. Hierover zal je de komende periode geïnformeerd blijven worden.