Cormet Enjoy the good life heeft de aanbesteding eten en drinken van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam gewonnen. Vanaf 1 januari zal Cormet samen met Amsterdamse ondernemers starten met een nieuw concept voor eten en drinken. En jij kunt invloed hebben op de invulling!

Eten en drinken

Denk mee!

In de week van 26 tot en met 30 september wordt op de campussen een enquête afgenomen onder studenten en medewerkers om te onderzoeken hoe het gewenste aanbod (eten en drinken) en de gewenste sfeer er op jouw campus uitziet.

Op basis van de uitkomsten wordt voor iedere campus een concrete invulling uitgewerkt.

Ben je niet op een van de campussen op het moment van de enquête? Geen probleem: je vult de enquête ook gemakkelijk digitaal in. Je vindt de enquête op www.enjoytoday.amsterdam

Denk mee over de nieuwe invulling!

Waar, wanneer?

Aziatisch, Hollandse pot of iets anders in bij voorkeur een retro, industriële of meer Scandinavische sfeer? Wat wil jij?

Deze week bezoeken we de verschillende locaties:

Dinsdag, 27 september (ochtend)

• Oudemanhuispoort
  • BG 5
  • Universiteitsbibliotheek Singel

Dinsdag, 27 september (middag)

• Maagdenhuis
  • Bushuis
  • BG 1 + 2
  • PC Hoofthuis

Woensdag, 28 september (ochtend)

• Science Park 904