Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Cormet Enjoy The Good Life heeft de aanbesteding Eten en Drinken van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam gewonnen. Vanaf 1 januari 2017 zal Cormet samen met Amsterdamse ondernemers de invulling van eten en drinken voor de UvA en HvA verzorgen. Samen met de studenten, medewerkers en organisaties van iedere campus wordt de komende maanden het gewenste aanbod en de gewenste sfeer per campus onderzocht en bepaald.

Eten en drinken

Het nieuwe concept gaat uit van dynamiek. De komende vijf jaar zullen continu de ontwikkelingen in de markt gevolgd en doorgevoerd worden en is tevredenheid van de studenten en medewerkers steeds leidend bij de invulling van de voorzieningen. De komende drie jaar wordt uitgetrokken om het nieuwe concept op elke locatie tot uitvoer te brengen (dit in samenhang met huisvestingsplannen, nieuwbouw en verbouw).

Denk mee over de invulling

In de week van 26 t/m 30 september wordt op de campussen een enquête afgenomen onder studenten en medewerkers om te onderzoeken wat de wensen per campus zijn. Op basis van de uitkomsten uit deze enquête wordt voor iedere campus een concrete invulling uitgewerkt.

Ben je niet op een van de campussen op het moment van de enquête? Geen probleem: de enquête is ook digitaal in te vullen via de website van Enjoy Today.

Nieuw concept eten en drinken

In het nieuwe concept voor eten en drinken zijn ontmoeten, samenwerken, studeren en ontspannen in een sfeervolle omgeving het uitgangspunt. Iedere campus heeft straks een centrum (de ‘base’) met een multifunctioneel karakter. Je vindt daar verschillende voorzieningen voor eten en drinken en ook een koffieformule met een eventuele caféfunctie. Het vernieuwde Atrium vormt als tijdelijke ‘base’ een voorproefje op een van de mogelijke stijlen voor het nieuwe concept Eten en drinken.