Het College van Bestuur neemt eind november zijn intrek op de Roeterseilandcampus en de Amstelcampus. Op beide campussen worden op dit moment werkplekken ingericht voor het College.

Geert ten Dam: “Het College van Bestuur heeft al langer de wens om dichter bij het primaire proces te werken. Daarom verhuizen wij binnenkort naar de campussen om zo meer in verbinding te staan met de studenten en medewerkers van onze universiteit en hogeschool. Deze werkwijze sluit aan bij de ingezette transitie van de HvA en het Tienpuntenplan van de UvA.”

Herhuisvesting staf- en beleidsafdelingen

Het College vindt het ook belangrijk dat de staf- en beleidsafdelingen die nu gevestigd zijn in het Maagdenhuis en Spui in de toekomt net als zij dichter bij het onderwijs en onderzoek gaan werken. Daarom wordt er een projectgroep samengesteld om de herhuisvesting van staf- en beleidsafdelingen UvA en HvA nader uit te werken en zo snel mogelijk een voorstel te doen.

Met het CvB in gesprek?

Het CvB verhuist niet alleen naar de campus, ze zijn ook elke donderdag tussen 13.00 en 14.00 uur op wisselende locaties te vinden voor het CvB-uurtje. Wil je eens met het CvB in gesprek over zaken die jou bezighouden? Kom dan eens naar het CvB-uurtje! Dit uur is zowel voor medewerkers als studenten.