UvA Grassroots biedt de mogelijkheid om op een kleinschalige en laagdrempelige manier jouw idee tot uitvoering te brengen. Diverse docenten en studenten gingen je al voor!

Zo ontwikkelden studenten een app om de medicatiekennis onder geneeskundestudenten en zorgprofessionals te vergroten en konden docenten met behulp van een grafische tablet hun kennis over formules beter overbrengen naar studenten.

Voorwaarden

Om kans te maken op 1.000 euro om jouw idee uit te voeren moet het in ieder geval voldoen aan de volgende voorwaarden:

• Het is direct inzetbaar in het onderwijs.
  • Je idee maakt gebruik van een ICT-toepassing.

Schrijf je nu in

Vrijdag 23 september om 13.00 uur is de deadline voor het inleveren van nieuwe ideeën, vul dus snel het formulier in via uva.nl/grassroots.