Na een spannende selectieronde afgelopen vrijdag zijn studenten Boas van der Putten, Tim Moolhuijsen en Sezgi Iyibilir door naar de studio opnamen van de Universiteitsquiz, die deze zomer wordt uitgezonden bij de NTR. Hierin strijden studententeams van acht Nederlandse universiteiten om de titel ‘de slimste universiteit van Nederland’.

Xander van Zaanen Durand
Fotograaf: Xander van Zaanen Durand

De universiteitsquiz bestaat uit drie verschillende rondes. De beste vier teams gaan door naar de halve finales, waarna er twee doorgaan naar de finale. De 15 afleveringen zullen te zien zijn bij de NTR op NPO2 vanaf 5 september (het begin van het Academisch Jaar).