Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.

Na de zomervakantie komt er een startbijeenkomst over de Binnenstadscampus. Daar kunnen alle medewerkers en studenten van de UvA ideeën laten horen over de toekomstige campus die wordt gerealiseerd op het Binnenstadsterrein. Wij hopen dat je er dan bij bent. Want dat is belangrijk voor de verdere uitwerking van de plannen. Na de zomervakantie informeren wij je over verdere details. Graag tot dan!

x
Oudemanhuispoort

De Universiteit van Amsterdam wil op en rond het Binnengasthuisterrein de Binnenstadscampus realiseren. Dit wordt de thuisbasis voor studenten, medewerkers en onderzoekers van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Ook de Universiteitsbibliotheek als UvA-brede functie krijgt hier een prominente plek. Hoe dit er precies uit komt te zien, staat nog niet vast. Er zullen uiteindelijk twee scenario’s worden uitgewerkt in een ontwerp voor het Binnengasthuisterrein.

Hoe ziet de ideale campus er uit?

Tijdens de startbijeenkomst geven we een update over de laatste ontwikkelingen. Je kunt dan meedenken over bijvoorbeeld: wat maakt een campus een campus? Welke functionaliteiten en voorzieningen zijn daar? Dus heb je ideeën over hoe de ideale campus eruit ziet? Kom tegen die tijd dan ook. Want dit is een mooie kans om betrokkenheid te tonen en ideeën te geven.

Vragen?

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen? Of wil je meer weten over de Binnenstadscampus? Neem dan contact op met de omgevingsmanager Thomas Vernooij. Hij helpt je graag verder.