Heb jij plannen om een bedrijf te beginnen? Of ben je al gestart en toe aan een volgende stap? Werk in één week tijd jouw ondernemersidee uit tot een compleet ondernemingsplan tijdens de elfde editie van de Rabobank/ACE Summerschool Ondernemerschap van 4 t/m 8 juli 2016..

Foto Summerschool ondernemerschap 2016

In deze week:

• krijg je advies van experts;
  • volg je workshops over o.a. financiën, pitchen, marketing, netwerken en strategie;
  • train je jouw ondernemersvaardigheden;
  • bouw je een professioneel netwerk op;
  • werk je jouw ondernemingsplan uit;
  • maak je kans op de hoofdprijs, advies voor jouw onderneming t.w.v. €1000,-.

De Summerschool Ondernemerschap is een gratis event. Via summerschoolondernemerschap.nl en de Facebook-pagina blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom de Summerschool.